Cum sa treci peste o despartie

La aceasta intrebare ar putea raspunde un alt tip devenit deja faimos pe internet, dar prefer sa ofer si eu cateva solutii sau mai bine spus, cateva sfaturi. De-a lungul timpului o sa trecem peste mai multe despartiri, nu toate vor fi dureroasa si asta este un lucru bun. Dar atunci cand o sa fiu foarte indragostiti, cand o sa investim foarte multe sentimente si o sa simtit ca persoana de langa noi este tot ce ne-am fi putut dori si cu toate aceste lucru, ea decide sa plece de langa noi, cu siguranta o sa simtim o durere care nu va disparea de la sine, ci doar cu ajutorul nostru.

tumblr_m89pnmzkpz1rahhg7o1_1280.jpg


Aici intervin eu cu sfaturile mele, sunt doar 3, sper eu ca sunt cat mai bune si potrivite pentru voi:

1. Incearca sa intelegi de ce persoana de langa tine a ales sa faca acest pas
Poate nu esti cel mai bun partener, poate ai anumite defecte pe care le poti indrepta, tot ce trebuie sa faci este sa meditezi asupra acestei rupturi dintre tine si persoana de langa tine si sa ti le corectezi. Trebuie sa inveti din fiecare situatie, fiecare lucru mai putin placut te face mai puternic si mai intelept.

2. Iesi cat mai mult cu prietenii
Daca iti sunt prieteni cu adevarat, acestia vor incearca sa te scoata din starea pe care despartirea ti-a dat-o. Incearca sa ii asculti cat mai mult si pe ei, sa le asculti povestile, sfaturile, sa vezi cum traiesti si alti oameni. Astfel iti vei da seama ca nu este o tragedie ce ti s-a intamplat.

3. Plangi
Nu este un lucru rusinos pentru nimeni, chiar este indicat sa te descarci astfel atunci cand simti ca nu mai ai putere. Apoi motiveaza-te si ia totul de la capat. Viata nu sta in mainile unei persoane straine, ci doar in mainile tale.