De ce sa te casatoresti dupa 30 de ani

Daca vei astepta sa treci de 30 de ani pentru a te casatori, vei constata ca ai facut o decizie foarte buna. Exista o multime de motive penbtru a face acest lucru, iar in cele ce urmeaza iti voi spune care sunt aceste motive. Probabil ati avut de aface cu intrebarea: cand te casatoresti? In ziua de azi, raspunsul la aceasta intrebare este unul destul de complicat. Multi specialisti in relati ide cuplu considera ca cea mai buna varsta pentru a te casatori este dupa 30 de ani. In aceasta perioada vei avea timp sa te gandesti la cea mai buna alegere, astfel incat sa o faci pe cea corecta.
Pana la varsta de 30 de ani ai timp sa experimentezi destul de mult. Odata cu aceasta varsta vei sti ce iti place si ce nu iti place la un partener. Avand aceste lucrurui in minte, vei putea alege mult mai usor un partener de care sa te bucuri. Daca iti vei face nunta la 30 de ani, vor participa mai multi prieteni de-ai tai, decat de-ai parintilor. De asemenea, multe studii au aratat ca oamenii care se casatoresc mai tarziu traiesc mai mult.
Socializarea este si ea un aspect important. Pana la 30 de ani ai timp sa cunosti o multime de lucruri despre tine si despre persoanele din jurul tau. Vei putea sa-ti alegi o persoana cu aceleasi obiective in viata ca si tine. Aceasta persoana va fi mereu alaturi de tine. Noptile linistite de dupa casatorie vor fi mult mai apreciate. De asemenea, la 30 de ani ai o cariera foarte bine conturata si un salariu sigur. Nu va trebui sa depinzi atat de mult de cel de langa tine. Vei constata chiar ca esti mult mai increzator din punct de vedere sexual si vei sti cum si ce sa ceri. Ai avut timp sa inveti din greselile prietenilor tai. Acest lucru a insemnat ca tu nu vei mai ccomite acelasi tip de greseli.
Un alt avantaj important este ca deja ai o zestre de obiecte utile si nu va mai trebui sa cheltui bani pe bunurile casnice. Iti vei putea permite sa cheltui pe alte lucruri. Dupa ce ai trecut de varsta de 30 de ani ti-ai dat seama ca ai calatorit destul de mult. Te vei simti confortabil cu tine insuti si nu va mai trebui sa pretinzi sau nu anumite lucruri cu privire la diverse subiecte.